Liviu Dragnea

Dragnea e bolnav. Nu, nu bolnav de putere, ca până acum, bolnav pe bune. La fel de bolnav ca mulți alți români, la sărăcirea cărora a contribuit ani de zile. Începând cu județul Teleorman, pe care l-a adus la sapă de lemn. În timp ce românilor menționați anterior nu le este atât de ușor să se trateze, neavând banii necesari, lui Dragnea nu-i lipsesc finanțele și menționează că e dispus să-și suporte singur intervențiile, atât timp cât cineva îi dă voie să fie vizitat de o echipă medicală, ori să fie transportat la spital. Însă cum viață e crudă, atunci când ai libertate, n-ai bani, iar când ai bani, n-ai libertate.

Fostul lider PSD, un pic bolnăvior

„Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii injuste luate la nivel Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. Fac această declarație pentru a atrage atenția public asupra unor consecințe care pot deveni ireversibile. Afecțiunile clientului meu era cunoscute public. Are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte în zona cervicală, o parte în zona lombară. La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiție medicală, cât și altele, dar și care e stadiul fiecăreia dintre ele. De asemenea, pe parcursul detenției, a beneficiat de tratament pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora. (…) În urmă cu trei luni, domnul Dragnea a făcut o cerere prin care solicitat să fie programat la un consult, deoarece durerile se agravaseră. Acesta a menționat că dorește ca toate costurile să fie suportate de către dânsul. Cererea a fost aprobată, programarea a fost stabilită. Domnul Dragnea, însă, nu a fost transportat la spital nici până astăzi, nu a primit niciun fel de explicație în acest sens”, adeclarat avocatul lui Dragnea.

Interviul dat Ancăi Alexandrescu l-a costat pe Dragnea

„După convorbirea online pe care a avut-o și care a fost făcută publică, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără să i se dea o explicație în acest sens. Situația se menține, din păcate, și astăzi. Explicațiile au venit după câteva zile, i-a fost comunicat că penitenciarul s-a autosesizat cu privire la convorbirea online și a fost declanșată o anchetă”, a mai spus Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea.

Citește și: Impresionant: Dragnea luptă pentru dreptul lui de a munci la Rahova

#News