Claudiu Manda

Manda, nemulțumit de alegerea lui Cîțu în funcția de premier

Claudiu Manda a declarat în cursul serii de ieri cum că alegerea lui Florin Cîțu este una în bătaie de joc, cumva menită să-i umilească pe pesediști. De altfel, o declarație asemănătoare a ținut să dea și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Până la urmă, e normal ca un membru al partidului social democrat să aibă o asemenea opinie. O opinie diferită ar duce la excluderea din partid.

Luând lecții de la Lia Olguța Vasilescu, Manda pare să fi prins glas în ultima perioadă, dorind, probabil, să se remarce în ochii presei, automat în ochii electoratului. Până la urmă, cine a știut vreodată de existența vreunui pesedist, până ce acesta n-a deschis gura? Orice fel de reclamă, bună sau rea, e o reclamă, până la urmă!

Cîțu, mai toxic ca Orban II

Cu toate că Manda nu este prea sigur în legătură cu măsurile pe care partidul său ar trebui să le ia pentru a rămâne în picioare în situația aceasta ce pare a strânge lațul parcă din ce în ce mai tare, declară că cele mai bune decizii vor fi luate la momentul potrivit.

„Mi se pare mai proastă decât propunerea cu Orban 2, rămâne să vedem cum vom proceda, noi cei de la PSD. Rămâne să vedem și propunerile de miniștri. E de râsu-plânsu, cine va accepta să guverneze cu dl. Cîțu. El e mai toxic decât dl. Orban pentru democrație”, a spus Claudiu Manda, europarlamentar PSD, la Digi24.

„Rămâne să vedem cum o să acționăm, dar eu cred totuși că nu putem să nu venim la vot dacă nu există o propunere pe care să nu o agreeze PSD. E clar și că PSD nu are cum să facă o propunere, pentru că președintele a spus public că nu o va accepta. Decizia nu este a mea, o să o luăm cu colegii din CEX. Acela a fost motivul data trecută, nu mai există acest motiv acum, oamenii ne-au trimis să ne exprimăm prin vot, nu prin boicot”, a completat el.

„Majoritatea se dovedește în Parlament prin vot. Va trebui să ne manifestăm prin vot.”

Citește și: Manda și Tudose „știu să facă alegeri”

#News