Stelian Tanase

Analistul politic Stelian Tănase trage cortina peste cei de la PNL, prezicând o apocalipsă de proporții în sondaje. În opinia politologului, este vorba, mai exact, de o scădere de aproximativ un milion de voturi destinate inițial celor de la PNL. Cu toate că deciziile PNL nu au fost, în ultima vreme, dintre cele mai inspirate, Stelian Tănase este de părere că numirea lui Florin Cîțu în fruntea guvernului este o decizie bună, întrucât, în ciuda aroganței sale, este un economist bun, poate cel mai bun pe care liberalii îl au.

”Curtea Constituțională a mutat în favoarea PSD-ului. PNL-ul are o mare problemă, pentru că se duce în alegeri. PNL-ul pierde în fiecare zi voturi, a pierdut în aceste zile cam un milion de voturi. Iohannis a făcut alegerea cea mai bună cu Florin Cîțu, pentru că el este economist. Este cel mai bun economist de la PNL.”, a spus Stelian Tănase, la Realitatea Plus.

Politicienii par să se folosească de noua isterie națională pentru a-și trage foloasele pe „turta lor”. Ciolacu acuză guvernul de instabilitate în situație de criză pentru a masca propria dorință de a evita alegerile anticipate. Pe de altă parte, guvernul gestionează precar această criză de natură atât medicală, cât și socială. Și da, avem primul caz de Coronavirus.

Coronavirus, motiv de „gâlceavă” politică

”Politicienii capitalizează voturi pe problema coronavirusului. Paradoxul este acesta: nu avem cazuri, dar toată lumea este în magazine și golește rafturile. Eu nu m-am lăsat prins de panica acestui virus. E o gripă, se tratează. Autoritățile nu au o strategie de informare a oamenilor pe problema coronavirusului. E o improvizație ceea ce se întâmplă. În zilele următoare, criza se va acutiza. Vor mai fi încă vreo zece zile de creștere a epidemiei.”, a adăugat Tănase.

Citește și: Stelian Tănase – Orban VS Iohannis –

#News