Manda și Tudose

Manda și Tudose vor coordona campaniile PSD pentru alegeri

După ce Lia Olguța Vasilescu a fost aleasă șefă de campanie la prezidențiale pentru a-i face cărțile și marketingul Vioricăi, iată că acum e rândul „soției” sale, Claudiu Manda, să îndeplinească aceleași funcții la următoarele alegeri.

Anunțul a fost făcut de către președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care, i l-a atribuit pe post de adjunct pe jucăușul Mihai Tudose. Ciolacu a declarat cum că cei doi pesediști știu să facă „alegeri”. Dacă este să judecăm după „alegerile” celor doi de până acum (unul cu Olguța, altul cu traseismul), ne-am putea declara ușor îndoiți de veridicitatea acestei afirmații, însă, cel puțin momentan, haideți să-l credem pe cuvânt pe Ciolacu!

Citește și: Tudose s-a întors la nava mamă, PSD

„Am picat cu toţii de acord ca pe 19 februarie să stabilim data Congresului. Consider, în continuare, că nu este o prioritate Congresul, prioritatea este strategia partidului şi organizarea pentru alegeri, să fim pregătiţi pentru orice variante de alegeri. Astăzi am anunţat colegii ca domnul Claudiu Manda să fie şeful de campanie, el va lucra îndeaproape cu Mihai Tudose, doi oameni care ştiu să facă alegeri şi doi oameni care au câştigat alegeri. Au termen până miercuri să vină cu echipa de campanie şi cu oamenii desemnaţi pe regiuni de către preşedinţii de organizaţii”, a precizat Marcel Ciolacu, pentru Agerpres.

Așadar, în opinia șefului PSD, Manda și Tudose ar fi cei mai potriviți pentru a ocupa o astfel de funcție de răspundere, întrucât au experiență în domeniu suficientă cât să readucă PSD-ul pe culmile gloriei electorale. ‘Om vedea, a zis orbul!

#News

Foto