reintoarcere la psd
Mihai Tudose

După ce inițial plecase din PSD din cauza divergențelor cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, Mihai Tudose a decis că este cazul să se reîntoarcă în partidul care acum ceva vreme îl punea în fruntea Guvernului, însă nu după ce a trecut o tură și pe la Pro România lui Victor Ponta, ajungând să aibă diferențe de opinie chiar și cu acesta. Reamintim că Mihai Tudose a câștigat un mandat de europarlamentar, fiind în capul listei electorale Pro România. Acum, situația s-a întors împotriva liderului Victor Ponta, Mihai Tudose ajungând la concluzia că nicăieri nu e ca acasă.

Într-un mesaj plin de entuziasm, primarul Brăilei (membru de seamă PSD, de asemenea), anunță pe pagina sa de Facebook reintrarea lui Tudose în partid, postând o fotografie cu adeziunea acestuia, semnată în data de 6 ianuarie a.c.

Mesajul postat de către Marian Dragomir, pe pagina sa de Facebook:

MIHAI TUDOSE INTRA ÎN ECHIPĂ !!!
Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD.
Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!!
In martie 1999 am intrat în politica. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit ,dar de fiecare dată am sustinut Brăila.
Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalității.
Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor.
Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD.
Mulțumesc Mihai !!!”

#News

Foto Mihai Tudose

Foto adeziune Mihai Tudose