trupa metallica
Metallica

După cum bine știți de la HashtagNews.ro, Australia a fost cuprinsă de incendii în ultima perioadă, acest lucru favorizând dispariția tragică a peste 500 milioane de animale, împingând populația de urși koala spre dispariție, aproximativ o treime din aceștia fiind arși în incediile devastatoare.

Așa cum multe alte vedete și-au arătat solidaritatea pentru Australia, și cei de la trupa rock Metallica au ales să nu rămână indiferenți situației, donând suma colosală de 516 mii de dolari americani (în traducere, aproximativ 750 mii de dolari australieni).

Cei de la Metallica au postat pe contul lor de Facebook o imagine sfâșietoare a dezastrelor din Australia, anunțând donația și exprimându-și regretul celor întâmplate.

Suntem compleșiți de știrile despre focurile care rad milioane de acri (eng. acres; un acru e echivalent cu aproximativ 4046 m2)în Australia, cu un impact major asupra New South Wales și Victoria. Toate aceste pagube afectează viețile tuturor rezidenților, animalelor, mediului și pământul, iar asta ne doare și pe noi.

Alăturați-vă nouă și faceți ce puteți. Noi, alături de fundația noastră All Within My Hands, donăm suma de 750.000 dolari australieni către NSW Rural Fire Service și Country Fire Authority din Victoria.

Metallica nu se află la primul gest de binefacere, reamintim că în data de 14 august, aflați într-unul dintre concertele lor în România, trupa a făcut o donație de 250.000 dolari americani, în contul asociației Dăruiește Viață.

#News

Foto