UPDATE Coronavirus, astăzi

Situația din China se înrăutățește pe zi ce trece, după cum era, din păcate, de așteptat. Dacă ieri aveam parte de un număr mai mic de morți, astăzi, autoritățile de din China au făcut UPDATE Coronavirus și au adăugat noi numere pe listele celor decedați.

Bilanțul total, 1013 decedați

Autoritățile de sănătate publică din China au anunțat că în cursul zilei de marți s-au mai înregistrat aproximativ 103 morți, în plus față de ziua precedentă, bilanțul actual ajungând la cidra de 1013 până în prezent, relatează CNN.

Doar în provincia Hubei, epicentrul epidemiei de Coronavirus, s-au anunțat 974 de persoane decedate. Cadavrele celor morți sunt incinerate, aceasta fiind o măsură suplimentară de prevenție a răspândirii virusului.

Numărul de infectări la momentul prezent se ridică și el la o valoare înrgijorătoare, ce crește cu fiecare zi care trece, și anume la 31.728, numai în provincia zero a Chinei, alte 2097 fiind anunțate de curând. În total, la nivel mondial, vorbim despre 42.500.

Citește și: Pregătiri pentru Coronavirus în România

2000 de pacienți de Coronavirus, externați

Cu toate că este destul de greu să mai crezi că există vești bune, iată că ele există. Un număr de 2000 de pacienți au fost externați, întrucât se crede că aceștia s-au vindecat de Coronavirus.

#News