Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Cu toate că o perioadă de aproape o lună a dispărut din viața publică și politică, neglijându-și chiar și contul de Facebook, Tăriceanu a revenit astăzi cu forțe proaspete pe care are de gând să le folosească în lupta sa împotriva Guvernului condus de liberalii lui Orban. Astfel, acesta amintește, din nou, de împrumuturile „record” făcute de Guvern, sugerând că, în realitate, ceea ce au împrumutat aceștia ar fi echivalentul împrumuturilor făcute de toate guvernele, la un loc, din 1989 până prin 2008. Că după aia, nu se mai pune!

„Am zis că nu critic “entuziasmul” guvernului Orban de a lua împrumuturi, dar văd că gluma se îngroașă. Ultimul împrumut pe care l-au făcut, cel de 1,65 miliarde euro, îi transformă în campionii absoluți ai luării de bani împrumut! Este totuși de neacceptat ca Orban și Cîțu să împrumute România în doar un an de zile cât s-au împrumutat toate guvernele noastre în intervalul decembrie 1989 – decembrie 2008!”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu ne vorbește despre pârjol

„Și au fost și atunci și crize și greutăți, dar le-am trecut fără să facem din acest lucru o orgie financiară. Parcă guvernul Orban pârjolește deliberat totul pentru ca cei care vin să guverneze după ei să aibă o sarcină imposibilă!”, mai scrie Tăriceanu pe Facebook.

Citește și: Costel Alexe a uitat să stingă lumina la Ministerul Mediului, preocupat de CJ Iași

#News