Mihai Chirica și Costel Alexe

Dintr-o ultimă postare a lui Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași, aflăm că în „capitala Moldovei” curge numai lapte și miere, întrucât echipa pe care o formează cu președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, este una „strașnică” și foarte bine închegată, ambele personaje liberale, cu statul mai nou sau mai vechi prin partid, reușind să conlucreze și să dea dovadă de simbioza perfectă.

Să o luăm cu începutul. Costel Alexe a candidat și a câștigat Consiliul Județean Iași. Între timp, Costel Alexe încă figurează ca ocupând funcția de Ministru al Mediului. Dacă cea dintâi funcție menționată și proaspăt câștigată, pare să-i vină mănușă moldoveanului sadea, activând, de data aceasta, la el acasă, nu putem să nu ne întrebăm cine mai stinge, seara, lumina la Ministerul Mediului?

E drept, Ministerul Mediului părea un „sat fără câini” și înainte de alegerile locale, cele care l-au cadorisit pe Alexe cu o nouă funcție, însă acum, din postarea lui Chirica observăm cum Alexe pare să fi renunțat să mai salveze aparențele, în ceea ce privește activitatea sa aproape nulă la Ministerul Mediului.

Costel Alexe plus Mihai Chirica egal politic love

„Am avut ieri, luni 2 noiembrie, o ședință de lucru împreună cu noul președinte al Consiliului Județean #Iași, Costel Alexe. Primăria și Consiliul Județean sunt autoritățile-cheie ale Iașului care pot și trebuie să lucreze împreună, pe proiectele comune asumate în fața ieșenilor. „Facem echipă pentru Iași” nu este doar un slogan de campanie! Echipa pe care am alcătuit-o împreună cu Costel Alexe și cu toți colegii din PNL a început deja să lucreze. Așa cum ne-am asumat public, punem la bătaie toate resursele politice și administrative pentru ca proiectele Iașului și ale Moldovei să devină realitate!Am discutat despre proiectul șoselei de ocolire a Iașului dinspre Uricani spre șoseaua Nicolina, vizita programată a șefei CNI pentru vizualizarea amplasamentului noului Centru Sportiv Regional cu sala polivalentă și noul stadion și despre stadiul în care se află Spitalul Regional și Autostrada Unirii. Așa vom lucra în echipa dedicată Iașului, să arătăm tuturor că noi, cu sprijin guvernamental, vom reuși să unim energiile Iașului și ale Moldovei.”, declară pe Facebook Mihai Chirica, afișând câteva fotografii în care poate fi văzut alături de liberalul Costel Alexe.

Citește și: PSD acuză plagiatul, Alexe n-are timp de „non-știri”, fiind în plină campanie electorală

#News