Pepe și Raluca Pastramă

Dacă înainte, pe timpuri, îl auzeam pe mult iubitul Pepe țipând din toți rărunchii ”hai spune-mi cine, cine, cine, cine te iubește, mai mult decât mine?”, iată că vremurile acelea par de mult încheiate, pentru că lui Pepe nu prea pare să-i mai pese cine o iubește pe Raluca mai mult decât el, întrucât nici măcar el n-o mai iubește. Fost soț al Oanei Zăvoranu, actriță-cântăreață de care s-a despărțit în scandaluri și acuze, culminând cu emisiuni de televiziune înterminabile pe subiect, de data aceasta Pepe alege să divorțeze elegant și ca la carte, pe Facebook, avertizându-și fanii că are un anunț important și pentru el, dar și pentru ei.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mia locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, a declarat Pepe, pe pagina sa de Facebook.

Pepe își dorește o relație civilizată cu viitoarea sa fostă soție

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a mai spus Pepe.

Citește și: Zăvoranu își face autodescrierea: ”Proastă, furată şi tăcută”

#News