Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Nu acceptă să fie furată, nu-i place liniștea și nu trece cu ușurință peste trecut. Oana Zăvoranu nu poate rămâne tăcută, chiar dacă este vorba de o nefericită întâmplare petrecută în urmă cu niște (mulți) ani. Ar fi fost jefuită în urmă cu 4 ani, când un bărbat necunoscut ar fi profitat de naivitatea ei. Greu de crezut că numele de Zăvoranu ar fi câtuși de puțin sinonim cu ideea de naivitate, dar Oana nu pare să cedeze foarte ușor.

Că este vorba doar de nevoia de scandal sau chiar a aflat curând amănunte despre incident, Zăvoranu nu rămâne tăcută. Și nici furată. Răbufnește pe Facebook cu săbii virtuale, amenințări și promisiuni de răzbunare:

”Am un vibe aşa de bun încât simt că ACUM, a venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile (organizat), pe care le are la mine un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun ‘de familie’ , care m-a prins descoperită când eram eu fata mai bună, mai credulă şi a crezut că o să rămân aşa. Adică proastă, furată şi tăcută. Mare ghinion, că între timp m-am schimbat mult.

Eu, spre deosebire de toţi proştii care doar măcăne, lucrez cu materialul clientului, strâng dovezi şi probe de-a dreptul zdrobitoare care nu au cum să nu îmi garanteze reuşita când decid să ies la luptă. Acum spre exemplu, am decis că dacă cumva nu iese cum vreau EU, potopul să fie şi în instanţă dar şi PUBLIC, că mie îmi place să fie ‘sarbatoare’ când fac live-uri pe tv, youtube, insta, fb.

Nu de alta, dar am şi un dar aşa de a îi face celebri pe toţi ESCROCII care au ridicat râtul împutit ca să mă fure, să profite de cuvântul meu, de loialitatea şi banii mei”.

Mai mult decât atât, Oana susține că are dovezi, are un nume și nu se teme să-l facă public:

“MAI MULT, DE DATA ASTA O SĂ FIE ŞI MAI INTERESANT PT CĂ E VORBA DE UN HOT INTELECTUAL, ‘CU TRECERE’ ŞI CU FOSTE FUNCŢII PUBLICE LUATE POLITIC.

Ai auzit țăran infect, fără caracter, ca de 4 ani te rabd. Pe mine în timpul ăsta m-a ajutat Dumnezeu pt că sunt OM. Tu ai mers mai departe NUMAI PENTRU CĂ AM TĂCUT EU, şi astfel te-ai târât prin societate ca un vierme ce eşti. Dar nu te mai las şi nici nu o să mai încuvintez să trăieşti în libertate. Lasă postările de ‘credincios cu frică de Dumnezeu’ cu biserici şi cu Sfânta Parschiva ca să îţi ştergi urmele de hasna, că oricum puți şi ce zace în tine ştiu eu mai bine…

Ştie el cine e, dacă nu, cu atât mai bine, că vin Sărbătorile şi mă voi transforma chiar EU în Moş̦ Crăciun. Mereu mi-a plăcut să fac ‘cadouri’. Ai mai sunt şi obişnuită, că acum 9 ani în Decembrie 2011, pe ţigănci şi clanul lor de hoţi împuţiţi i-am băgat la puşcărie. Dacă va mai amintiţi, chiar de Crăciun

Vine potopu’ jagardea. Va urma…”, a mai scris Oana Zăvoranu.

Citește și: Pe vreme de pandemie, românul vrea o beție

#News

Foto