Primarul Sectorului 1, Cotilde Armand, promite să le arate locuitorilor Sectorului 1 un adevărat serial video, în care aceștia să vadă modul în care se prezintă, în acest moment, primăria, cu tot cu „moșternirea” ei de la vechea administrație, moștenire de care Armand nu pare prea mulțumită.

Episodul 1: Clotilde Armand la Poliția Locală a Sectorului 1

„Am fost împreună cu echipa mea să vedem ce se întâmplă la Poliția Locală Sector 1 și am discutat cu toată conducerea acestei instituții (șeful cel mare era în concediu). Cred că mesajul meu a fost foarte bine înțeles de toți directorii de departamente din Poliția Locală. Gata cu: poliția politică, cu datul în judecată și intimidarea jurnaliștilor, achizițiile frauduloase și înțelegerile cu diverse clanuri interlope, construcțiile ilegale și șantierele abuzive sau de lipsa reacției atunci când este solicitat ajutorul. Cine nu a înțeles asta nu mai are ce căuta în instituția poliției. Poliția Locală Sector 1 trebuie să devină un exemplu pentru bucureșteni, din acest moment Poliția Locală Sector 1 este obligată să respecte legea aplicând-o în litera și spiritul ei. Știu că această reformă nu se face peste noapte dar am toate convingerea că va reda încrederea cetățenilor.”, a spus Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook, cu nu mult timp în urmă.

Promițând că va depolitiza Poliția Locală și că va pune stop abuzurilor contra presei însă și nepăsării în fața solicitărilor, primarul ales a declarat că vremea „datului în judecată” s-a sfârșit.

Se promite digitalizarea primăriei

Și ca să nu credem că asta a fost tot, Clotilde Armand ne promite că acesta este doar primul episod din multe altele, în care va încerca să facă o comparație, printre altele, între ce a fost și ce va fi. Mai mult decât atât, aceasta a promis digitalizarea primăriei Sectorului 1, astfel încât să se scape de mormanele de hârțogăraie.

„După această vizită am desigilat biroul primarului. Am semnat procesul de predare-primire cu vechea administrație și au început să ajungă la mine mulți metri cubi de dosare din diverse departamente ale primăriei. Am organizat deja echipe de IT-ști în toată primăria care vor lupta să spunem adio birocrației și hârtiilor inutile. Dacă vreți să vedeți cum a fost vă invit să urmăriți primul episod”, a mai spus Clotilde Armand.

Astfel, suntem martorii premierei unui noi serial de succes în România. Nu de alta, însă într-o perioadă atât de dificilă care miroase a o nouă stare de urgență, ca aceasta, la un moment dat o să dăm și de capătul Netflixului, iar orice fel de entertainment va fi bine venit.

Citește și: Clotilde Armand și-a depus jurământul, îndeplinindu-i-se dorința de a fi primarul Sectorului 1

#News