#GuvernulMeu Foto - cotidianul.ro

Ieri, președintele țării, a mai dat dovadă, încă o dată, de neputință instituțională și ne-a prezentat adâncile sale obsesii politice. De la pupitrul de șef al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, Iohannis ne-a adus la cunoștință măsurile pe care le-a luat contra invaziei coronavirusului: “Reiau apelul la calm pentru că nu există motive de panică”!

Păi, cum să fim calmi, cu Victor Costache, ministru interimar al Sănătății, navetist și operator la inimă la Sibiu?! Dacă tocmai atunci dă năvală o garnitură de viruși gălbejiți cu ochii oblici și Costache nu e la pupitrul urgenței naționale?

Și ne-a mai liniștit președintele spunându-ne că de azi, dis-de-dimineață, este disponibilă şi o linie telefonică pentru cei care solicită informaţii despre coronavirus. Și la telefon cine răspunde, Ludovic Orban, care răspundea și la dispeceratul de la Ministerul Transporturilor, mai deunăzi?

Chiar ne-am liniștit cu linia asta telefonică, de-acum suntem în deplină siguranță!!! Și toate acestea în condițiile în care profesorul Streinu-Cercel ne-a comunicat că virusul e de așteptat să ajungă și în România!!!

Dincolo de incapacitatea ciracilor lui Iohannis din CSAT, singurul semnal de încredere către populație este Raed Arafat, acest pui de dac plecat victorios, acum mulți ani, de la Tîrgu Mureș către înființarea unei entități benefice pe care nici un super rrrromân nu a fost în stare să o construiască! Raed Arafat, pe care Marcel Vela voia să-l dea afară!

Dosul lui Iohannis și poporul

Aseară, Klaus Iohannis a demonstrat încă o dată că-l doare în dos de popor. El are două obsesii sau două ținte, dacă vreți: PSD e bandit, e nenorocit, trebuie eliminat și, a doua, vrea guvernul său liberal, pe care să și-l atârne ca pe o cruce de fier la uniformă.

Drept urmare l-a desemnat pentru postul de prim ministru pe Vasile Cîțu, băiatul de încredere al corporațiilor financiare internaționale. Vasile Cîțu care, până cum, a acumulat două trânteli în comisiile parlamentare și o moțiune simplă în plenul Parlamentului.

Citește și Gabi Firea nu l-ar angaja pe Cîțu nici la RATB

Ăsta este alesul lui Iohannis pentru postul de premier, cu dorința, nici măcar mascată, de a revitaliza varianta alegerilor anticipate! Îl doare la bască pe Iohannis de molima chinezească, de criza economică și socială, de explozia cursului valutar! Iohannis, conducătorul nostru, vrea să incendieze țara, dacă este nevoie!

P.S. Faceți provizii de alimente, nu pentru carantine medicale, ci pentru marea carantină economică în care ne bagă președintele!   

#NEWS #GuvernulMeu