Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Un copil și-a abandonat cățelul, alături de jucăria lui favorita de pluș. Cu toate acestea, băiatul a lăsat o scrisoare impresionantă, prin care își explică gestul condamnat de mulți.

Copilul din Mexic, în vârstă de 12 ani, și-a făcut curajul să scoată cățelușul din mâinile tatălui său care îl bătea și plănuia să-l vândă.

Fără să știe tatăl, copilul și mama lui au pus puiul într-o cutie de carton și l-au lăsat în fața unui adăpost pentru animale abuzate

Xollin, centrul de salvare pentru câini ”nedoriți”, a dezvăluit conținutul scrisorii emoționante scrisă de băiatul care se numește Andrés.

Numele meu este Andrés și am 12 ani. Eu și mama am decis să-l lăsăm la adăpost. Toate acestea se întâmplă din cauza tatălui meu care vrea să vândă puiul”, se arată în scrisoare.

Restul scrisorii explică cum tatăl ”bate cățelul zilnic și îl lovește cu piciorul”

Andrés explică în scrisoarea sa că, în urmă cu câteva zile, tatăl său a lovit cățelul atât de tare încât i-a fracturat coada.

Un purtător de cuvânt al centrului a confirmat că coadă animalului a fost, într-adevăr, fracturată.

Băiețelul nu vrea altceva decât ca patrupedul să fie în siguranță și să îl țină minte

Copilul a lăsat scrisoarea în cutie, alături de câinele pe care a fost nevoit să-l abandoneze.

Angajații adăpostului au precizat că băiatul s-a despărțit de câinele său fără tragere de inimă și speră ca, în cele din urmă, acesta să-și amintească de el.

De asemenea, copilul a lăsat în cutie și jucăria preferată a cățelului.

Sper să-l puteți ajuta. Am pus jucăria în cutie pentru ca prietenul meu necuvântător să nu mă uite”, și-a încheiat cel mic scrisoarea.

Purtătorul de cuvânt al centrului de salvare a explicat că micuțul Rene, numele pe care băiatul l-a dat cățelușului, este în prezent fericit cu alți peste 200 de căței la centru.