Furgo

Nu există iarnă fără bradul împodobit de mama lui Fuego, așa cum nu există Crăciun fără chitara lui Hrușcă sau concertele lui Ștefan Bănică Junior. E 2020, e pandemie și coronavirusul zburdă liber printre noi, dar împodobirea bradului nu poate fi oprită. Nici de Crăciunul ăsta nu scăpăm de Fuego, colinde, melodii lălăite cu lacrima în colțul ochiului și un duet tremurând și fleoșcăit alături de Irina Loghin.

Și pentru că Fuego nu era de ajuns, avem Fuego înmulțit cu 2, varianta Beta: Paul Surugiu și Jeni. Alias Eugenia Surugiu, mama celui care împodobește an de an același brad și ține musai să cânte despre.

Deși a ținut-o mulți ani departe de ochii presei sau de lumina reflectoarelor, Paul Surugiu a ales să-și facă cunoscută mama, cu ocazia zilei de naștere:

”Astăzi e ziua mamei mele! Anii ne-au așezat la amândoi gânduri și tăceri în priviri, împliniri și bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna, fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, sunt lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape.

Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci. Și azi e fericită! Și sunt sigur că undeva, în sufletul ei, deși nu spune asta des, e mândră de tot ce am realizat eu, prin stăruința mea, dar și ea, prin mine! Te iubesc, mamă! Să-mi trăiești și să fii tu, mereu!”, a scris Fuego în urmă cu ceva timp pe contul de socializare, chiar de ziua mamei sale.

Citește și: Traian Băsescu într-o postură inedită: Bunicul cu 3 nepoți

#News