Pare să cunoască secretul tinereții veșnice: Elena Băsescu nu-și arată vârsta, deși a împlinit 40 de ani în aprilie. Este mamă a 3 copii, a jucat pentru o perioadă bună pe scena politică românească și a făcut numeroase compromisuri care, de obicei, își lasă amprenta.

Elena Băsescu are două fiice și un fiu, Sofia Anais (7 ani), Anastasia (2 ani) și Traian Jr. (5 ani și jumătate). Sofia și Traian Jr. sunt copiii acesteia din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu, iar mezina, Anastasia, este fiica Elenei și a fostului ei partener, Cătălin Gheorghe.

A ales să vorbească despre viața de mamă, a ales să descrie cum decurge o zi din viața familiei Băsescu și face un portret interesant al lui Traian Băsescu în postura de tată și bunic a 3 nepoți:

”Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a explicat Elena Băsescu.

În același timp, fiica fostului președinte Traian Băsescu a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl ei. Dar și de relația pe care acesta o are cu nepoții:

”Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească mailul. Ea și-a făcut adresă de mail. În weekend [copiii] rămân la mama și la tata. Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”.

Citește și: Mister rezolvat în 2020: De ce s-au căsătorit soții Ceaușescu?

#News

Foto