Omul Diana Șoșoacă, diferit de omul politic

Monica Anghel a imitat-o perfect pe senatoare, în Gala Premiilor „Masca de Aur”

Diana Șoșoacă, interpretată de Monica Anghel, a fost premiată cu „Masca de Aur”, asta în ciuda faptului că senatorul ex-PAUR este împotriva a tot ce înseamnă pandemie, dar și mască de protecție. Într-un interviu acordat celor de la Impact.ro, citat de PlayTech, Monica Anghel a precizat că i-a fost ușor să o imite pe Diana Șoșoacă, care este total diferită de omul politic.

„Pot spune că o cunosc pe Diana Şoşoacă. Şi o cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu acelaşi nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie. Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi!”, a mărturisit Monica Anghel.

De altfel, pentru acest rol nici nu a fost nevoie să „deschidă televizorul” să o vadă,  neavând nevoie de niciun fel de pregătiri pentru a intra în „pielea” senatorului. „Nu am simţit nevoia nici măcar să deschid televizorul, să mă uit la emisiuni dintr-acelea dedicate parlamentarilor, nici să mă uit mai multe zile la ştiri. De altfel, între noi fie vorba, nu mă mai uit la emisiunile informative!”, a precizat artista.

Cum a reacționat Diana Șoșoacă

La cât de vulcanică o știm cu toții pe Diana Șoșoacă, reacția acesteia a fost una de apreciere la adresa celei care a imitat-o.

„Poate că alţii s-ar fi supărat. Dar ea nu a făcut-o! Dimpotrivă, s-a amuzat şi nu a întârziat să mă felicite pentru maniera în care am redat-o pe micile ecrane”, a mai spus Monica Anghel.

Gala „Masca de Aur” a avut loc la finalul anului trecut, fiind prezentată de Toni Grecu, unul dintre cei mai talentați artiști în ceea ce privește satira politică.

Citește și: Diana Șoșoacă, „pe mute” senatorial timp de trei luni