Cântăreții Sanda Ladoși și Marcel Pavel, precum și compozitorul Andrei Kerestely și-au depus candidatura pentru un loc în Parlamentul României, din partea Partidului Ecologist Român (PER) Mureș, potrivit Mures News.

La Senat, lista va fi deschisa de Sanda Ladoși, iar pe locul 2 se afla compozitorul Andrei Kerestey, în timp ce Marcel Pavel se află pe locul al doilea pentru Camera Deputaților.

Aceștia sunt colegi de partid cu foștii social democrați Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, greii social democraților, care au ajuns pe listele PER după ce și-au „pierdut” locul pe cele ale PSD.

„Sunt un om de echipă. De aceea, alături de colegii de la P.E.R. și în echipă cu Liviu Pleșoianu, cu transparență și onestitate ca întotdeauna vreau să ofer electoratului din București o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială și viață sănătoasă. O alternativă la listele cu candidați de import, la cele cu implant de celebrități”, a scris Nicolae în anunțul făcut după trecerea la PER.

Ce șanse are PER să intre în Parlament

„Dragi foști colegi parlamentari, primari consilieri și membrii PSD, dragi români și prieteni dragi, săptămâna trecută, deși mi-a fost foarte greu, că după 26 de ani de viața politică în PSD să fac alt pas, m-am înscris împreună cu prietenii mei, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu în Partidul Ecologist Român (PER). Nu spune nimeni că va fi ușor să facem 5% să întrăm în Parlament, însă suntem luptători, suntem unii din cei mai vocali și mai patrioți parlamentari și ne vom exprimă din nou”, a precizat Rădulescu, cel care a lăsat barca social democrată pentru una mai primitoare, „ecologică”.

Citește: Rădulescu, ecologizare pentru un nou mandat de deputat

#News