Dacă s-a gândit careva că PSD-ul prin „curățenia de toamnă” își va scoate cu totul din viața politică, s-a înșelat amarnic. După anunțul făcut de Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu, care și-au dat demisia din PSD și s-au înscris la Partidul Ecologist Român (PER), de unde să candideze pentru un nou mandat de parlamentar, iată că sâmbătă un alt personaj cunoscut a făcut această mișcare. Cătălin „Mitralieră” Rădulescu va candida pe listele PER pentru un mandat de deputat de Argeș.

„Dragi foști colegi parlamentari, primari consilieri și membrii Psd, dragi români și prieteni dragi, săptămâna trecută, deși mi-a fost foarte greu, că după 26 de ani de viața politică în Psd să fac alt pas, m-am înscris împreună cu prietenii mei, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu în Partidul Ecologist Român (PER). Nu spune nimeni că va fi ușor să facem 5% să întrăm în Parlament, însă suntem luptători, suntem unii din cei mai vocali și mai patrioți parlamentari și ne vom exprimă din nou, așa cum în Psd-ul confiscat de securiști și pus la picioarele lui Iohannis și ale ambasadorilor străini, nu ne-am mai putut exprimă! (…)”, a scris Rădulescu pe Facebook.

Curățenia electorală

Deputatul consideră că îndepărtarea lui din PSD are legătură cu refuzul repetat al ordinelor liderului social democrat, Marcel Ciolacu, în special pe temele legate de pandemia cu noul coronavirus.

„Zeci de mii de oameni ne scriu și comentează vis-a-vis de îndepărtarea noastră, a mea, a lui Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu, Katy Andronescu și a celor peste o sută de deputați și peste cincizeci de senatori de pe listele parlamentare! Da, am fost îndepărtați pentru că ne-am opus votării stărilor de alertă și carantinării românilor suspicionați de coronavirus, atunci când Ciolacu a cerut-o; pentru că nu am fost și nu suntem de acord cu închiderea bisericilor și a lăcășelor de cult și cu împiedicarea românilor să se roage; (…) De asta, Ciolacu și echipa s-a descotorosit de noi și de toți parlamentarii valoroși și de asta noi toți am hotărât să formăm o echipa puternică de nuanță ecologistă și patriotică în PER, singură în care românii să creadă și să își pună speranțele”, a scris Cătălin Rădulescu, pe Facebook.

Citește și: Nicolae și Pleșoianu, „ecologiști” pentru un nou mandat de demnitari

#News