FOTO facebook
Foto: Facebook

Liderul social democraților, Marcel Ciolacu a avut o nouă ieșire la adresa guvernanților. Într-o postare pe Facebook, ca să îi „rămână scris”, Ciolacu l-a citat pe Orban, care a menționat cine va fi premierul României după alegerile din decembrie. Mai mult, Ciolacu l-a atacat și pe Cîțu, cu privire la bugetul pentru anul 2021, un buget care ar aduce austeritatea populației.

„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: “Premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile.”

Așa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiștii, impostorii și penalii, Ludovic! Și, totuși… când ai de gând să prezinți public bugetul României?! Dacă nu aduce #austeritatea, de ce îl țineți ascuns?!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Postarea lui Ciolacu vine în contextul în care, la Timișoara, Orban a spus că „premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile”, dar și ca să îl combată pe ministrul de Finanțe care a precizat că este ilegal să fie prezentat bugetul la data 15 octombrie, pentru că există un articol al Legii 500/2002, care prevede că în cazul în care alegerile parlamentare au loc în ultimele 3 luni din an (așa cum de altfel au fost și până acum, iar legea are modificările făcute pe această temă încă din 2012 – Guvernul Ponta), bugetul să fie prezentat și dezbătut după învestirea noului guvern, dar nu mai târziu de 31 decembrie.

Citește și: Cîțu, legat de neprezentarea bugetului 2021. „Este ilegal”

#News