Nicolae Bacalbașa în halat
Nicolae Bacalbașa

Nicolae Bacalbașa sare gardul spitalului

Medicul anestezisto-pesedist, Nicolae Bacalbașa, a sărit din nou gardul spitalului și a țopăit direct în Parlament, unde a aruncat cu jigniri în direcția lui Iulian Bulai. Adevărul este că după apariția sa în halat de primăvara trecută, nu ne mai miră nimic, Bacalbașa fiind cunoscut atât în urbea sa, Galați, cât și în politică, ca având gura un pic cam slobodă.

Astfel, nemulțumit de remarca lui Iulian Bulai, acesta decide din nou că e cazul să sară nu numai peste gardul spitalului, dar și peste orice limită a bunului simț.

De la spital, la bal. Irina Rimes, motiv de ceartă, fără să știe!

”Faceţi parte din partidul care a continuat să facă aceste lucruri, domnule deputat.”, a zis Iulian Bulai, cu privire la controversata situație în care Irina Rimes a fost delagată pentru a-l reprezenta pe Brâncuși. Replica useristului vine să contraatace afirmațiille lui Nicolae Bacalbașa care susține că operele lui Brâncuși n-ar fi fost tratate cu prea mare respect de către autorități, de-a lungul timpului.

Moment la care Bacalbaşa izbucnește virulent la adresa lui Bulai:

”Eşti obraznic, eşti un individ obraznic, clopotarule! Că ai fost clopotar la băieţii cu epoleţi în Norvegia, nu ştiu unde băteai clopotul!”

Citește și: Cumințenia Pământului rămâne cuminte de Ziua Națională Constantin Brâncuși

Așadar, Bacalbașa scoate seringa și-i aplică o anestezie generală useristului Iulian Bulai. Da, fără să țină cont de locul în care se află. Dar ce ne mai mirăm noi? Parlamentul nu a fost nicicând vreun cenaclu literar!

Și, da, s-a lăsat iar cu avize negative.

#News