Marcel Ciolacu - PSD

Ciolacu aruncă cu postări pe Facebook

Nemulțumit de posibila măsură prin care banii de la sistemul de sănătate ar putea ajunge și-n contul clinicilor private, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a decis că-i cazul să riposteze și să zică ceea ce are pe suflet.

Într-un exces necalculat de hashtag-uri puse odată la două cuvinte, Ciolacu aruncă cu declarații despre riscurile sistemului de sănătate, ce se vrea a fi privatizat de către guvernul Orban:

„#Privatizarea Sănătății făcută de #PNL înseamnă că va fi mai rău pentru cei care nu-și permit să meargă la clinicile private și mai bine pentru cei care își permit deja acest lucru.

Distrugerea sistemului #public de sănătate ne va afecta însă pe toți!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook

Situația actuală a sistemului de sănătate de stat

Când ați intrat ultima oară într-un spital de stat, domnule Ciolacu? Ați stat la cozi pe la urgențe? Ați plâns de durere pentru că nu vă băga nimeni în seamă? V-a băgat, până la urmă, cineva în seamă, v-a internat, dar ați fost cazat într-un salon mizer ce colcăie de stafilococi aurii? Punem pariu că nu! Pentru că dumneavoastră vă tratați tot la privați.

De altfel, din postura omului cu salariu de deputat, e ușor să-ți dai cu părerea. Și să nu vă închipuiți că dacă ai asigurare medicală, ai automat și întâietate la tratamente gratuite! Nu, pentru că nu există fonduri pentru a putea fi susținute aceste tratamente. Și nu, pentru că avem de-a face cu un sistem putred în care, chit că ești asigurat, se mai trezește câte-un medic, asistent și cine știe mai cine, să flirteze suav cu buzunarul tău.

Citește și: Sistemul de sănătate din România nu-l iartă nici măcar pe Ponta

Asta așa, pentru că tot spuneți că-n situația actuală, săracul are acces gratuit la sistemul medical de stat din România!

#News