În sfârșit, Daniel Florea anunță alianță electorală cu PPU (sl) pentru sectorul 5

Daniel Florea - Foto sursazilei.ro-
Daniel Florea - Foto sursazilei.ro-

Uitându-se cu atenție (și foarte multă îngrijorare) prin sondajele care circulă prin piață, Daniel Florea, primarul în funcție al sectorului 5, și-a luat inima în dinți astăzi la emisiunea “Punctul de întâlnire” cu Radu Tudor la Antena 3, și a spus că DA, va face alianță electorală cu PPU (sl) pentru sectorul 5.

Este puțin penibil (din nou) domnul Daniel pentru că, dacă s-a uitat prin aceleași sondaje ca și mine, a văzut și înțeles (probabil) că cel care este situat mai bine în sondaj propune alinațe pentru a-și securiza poziția de lider, și asta doar dacă are ceva de oferit, că așa-i în politică.

Adică, ar putea fi ceva de genul, extrapolând puțin, atunci când în lumea animală un gândac îi propune o alianță unui elefant. Cum o asemenea propunere i s-ar părea o glumă proastă elefantului, rămâne o singura explicație: Daniel Florea își dorește o alianță cu PPU (sl) pentru că vrea să-l susțină pe Cristian Popescu Piedone la funcția de primar al sectorului 5, după care să se retragă în…magistratură (Doamne ferește, dar, na…asta este domnul Daniel, magistrat).

Lăsând gluma la o parte, Daniel Florea a dat dovadă încă o dată în plus, că nu trăiește în lumea reală, că nu este conectat la realitate. Când timp de patru ani și jumătate nu ai făcut nimic pentru cei care ți-au dat votul, să visezi la o alianță cu Cristian Popescu Piedone denotă faptul că lumea ta seamănă cu Alice în Țara Minunilor.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea dă afară sute de oameni de la spații verzi ca să facă loc unei companii turcești cu sediul la Moscova

Nu, nici măcar o minune nu îl mai poate scoate pe Domnul Daniel primar. Dovadă stau toate acțiunile sale din ultima vreme, acțiuni care sunt îndreptate ÎMPOTRIVA cetățenilor din sector. A dezamăgit foarte tare pe toată lumea. În afară de cultul personalității, Domnul Daniel nu a învățat nimic. Ba da, a învățat că orice contract dat trebuie să fie securizat, să nu se afle detalii (vezi câte procese are deschise în contencios administrativ pentru legea 544 doar anul trecut, că tot e el magistrat) cu privire la sume, plăți, modul de atribuire, etc. Stau și mă întreb: oare firmele abonate la banii Centrului Cultural, firmele abonate la banii primăriei cum au fost selectate? Să fi fost prin cunoștinte și oameni de încredere? Oamenii de încredere, Daniel, să știi că vorbesc destul de urat de tine. Cică una zici și alta ceri. Se aud multe lucruri despre tine.

Hashtag News