Foto: Facebook

Invitat în cursul serii trecute la emisiunea lui Victor Ciutacu, fostul președinte și actual europarlamentar PMP, Traian Băsescu a criticat atitudinea actualului președinte, Klaus Iohannis. Cu toate că Băsescu a fost unul dintre cei mai vocali președinți de țară de la Revoluție încoace, acesta este acum de părere că Iohannis și-ar fi depășit atribuțiile, luându-și prerogative de șef al Guvernului.

Băsescu, despre Iohannis: „Nu e rolul lui să fie pavăză”

„Îmi e greu să îl înțeleg. Nu e rolul lui să fie pavăză pentru toate prostiile făcute de Guvern și nu e șeful Guvernului. Eu nu am ezitat să dau o palmă peste ceafă când era Boc premier. Desigur, aveam o mai mare plăcere când era Ponta.

Reacția președintelui nu a fost cea potrivită. Eu le dădeam una peste ceafă cel puțin de la ministrul de Interne în jos, dacă nu cumva și premierului.”, a declarat Traian Băsescu, în cursul serii trecute, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Cu toate astea, Traian Băsescu recunoaște că nu a ezitat să mai dea „o palmă peste ceafă” primului ministru, având „o plăcere mai mare” să facă acest lucru în timpul mandatului lui Victor Ponta.

Citește și: Tăriceanu propune un nou acord politic cu PSD

#News