Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi. Sursa foto: cancan.ro

Cunoscuta cântăreață Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a comentat un videoclip ce a apărut pe Tik Tok, în care este imitată într-un mod ironic.

Aceasta a recunoscut că nu se simte ofensată, ba din contră, le mulțumește persoanelor care au timp să facă așa ceva.

 „Atâta timp cât oamenii se preocupă să intre în pielea unui personaj, fie că îl ironizează, indiferent ce-i face, înseamnă că sunt importantă”, a mărturisit Daniela, potrivit Libertatea.ro.

„Pe mine mă flatează că mă cunosc, că se interesează ce fac”

De asemenea, artista a mai spus că oricine își „pierde timpul pentru a face așa ceva” este un câștig pentru ea, deoarece este promovată.

„Eu, ca Daniela Gyorfi, ca artistă, ocup timpul cuiva să se deghizeze sau să mă ironizeze, să creadă că „Mamă, ce jignită mă simt!”. Pe mine mă flatează că mă cunosc, că se interesează ce fac … adică trebuie să-ți pierzi timpul pentru așa ceva. (…) Eu le mulțumesc că mă promovează”, a declarat cântăreața la Antena Stars.

Reamintim că de curând, Gyorfi s-a mutat într-o casă nouă în Petrești, județul Ilfov. Artista a plătit 250 de mii de euro pentru noul cămin, iar ea a luat decizia de a o muta și pe fiica ei, Maria, de la școală pentru a fi mai aproape de casă.

Totodată, artista a precizat că a stat în casa din București 30 de ani și a așteptat momentul potrivit pentru a face acest pas.

 „De când trăia mama îmi spunea să ne mutăm. Am fost cu George la câteva vizionări, dar mă gândeam că nu pot să plec sau să iau unde mi-ar fi plăcut mie, pentru că mă gândeam la spital, la Salvare… între timp lucrurile știi cum au decurs… I-am zis lui George să căutăm, el mai morocănos așa a zis cum vreau eu. M-am dus la Petrești și am văzut un bloc… Mi-a plăcut foarte mult. Cu școala Mariei era o problemă”, a spus aceasta.

Gyorfi a mai spus că fiica ei a înțeles că se poate trece de la o școală la alta, mărturisind că s-a adaptat repede cu noii colegi și învățătoarea.

„Noi ne-am mutat în apartamentul în care doi ani l-am bătut pe George ca picătura chinezească. Ne-am mutat acum. Ne-am hotărât și am luat la parter. Toată lumea mi-a spus că o să îmi fie greu. Nu am nici cea mai mică nostalgie de dor de casă. Pentru mine e ceva wow. (…) Mai avem de făcut. Casa este cam 60% gata. Am terasă, am curte”, a concluzionat cântăreața.

Citește și articolul: Daniela Gyorfi, dezvăluire șoc! Cum reușește să arate mereu tânără