Sursa foto: Facebook

O colegă de-a lui Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, a vorbit despre apariția sa în lista Time 100 a celor mai influenți oameni din acest an.

Aceasta l-a lăudat pe actorul din „The Matrix”, precizând că este printre puținele vedete care au rămas cu picioarele pe pământ în ciuda succesului său enorm pe care îl are în lumea filmului.  

 „Este cunoscut pentru bunătatea și generozitatea sa, în ciuda faimei sale. În această lume adesea neplăcută și superficială, prietenul meu Keanu le dă speranță altora”, a spus aceasta, potriviti filmnow.ro.

 Keanu și donațiile de milioane de dolari pe care le face în fiecare an impresionează o lume întreagă

De asemenea, Moss a mai spus că actorul reprezintă o sursă de inspirație pentru milioane de oameni pentru felul său de a fi: simplu și bun. Mai mult, aceasta a declarat că acțiunile acestui „actor frumos, talentat, de succes și atât de dedicat sunt o comutare de la dezamăgirea constantă pe care o avem când vine vorba de cei care sunt puși pe un piedestal.”

Cei doi actori au început să lucreze pentru filmul „The Matrix” în urmă cu 30 de ani, Moss precizând că de-a lungul anilor, Keanu nu s-a schimbat deloc.

 „A rămas încă omul care se asigură că sunt bine în timpul unei zile intense de antrenament, la fel cum o făcea și la început”, a mai precizat aceasta.

Reamintim că actorul Keanu Reeves a ajuns pe lista Time 100 cele mai influente persoane din 2022 alături de Zendaya, Mila Kunis, comediantul Pete Davidson și actorul Simu Liu.

Citește și articolul: Will Smith a primit „o palmă” din partea producătorilor de filme de la Hollywood