Ana Morodan (Instagram)

Ana Morodan a declarat la podcastul „Vin de-o poveste” că rețelele sociale îi aduc un venit în plus, dar în cazul în care toate acestea ar dispărea, ea ar ști să se adapteze rapid.

Morodan a precizat că de-a lungul timpului a fost nevoită de multe ori să o ia de la capăt, afirmând că mereu a avut acea încredere că va reuși în viață.

„Am fost avocat înainte, apoi antreprenor, acum sunt și antreprenor și influencer. Cade un canal, facem altul. Eu nu țin neapărat…eu rămân tot Ana Morodan și plus că, din brand-ul meu personal, eu țin foarte multe extensii de brand”, a declarat aceasta.

Motivele pentru care lumea vrea să fie mereu în preajma ei

Totodată, Morodan a precizat că toată lumea își dorește să lucreze cu ea deoarece știe să facă bani și este cunoscută pentru stilul ei unic ce atrage curiozitatea celor din jur.

„Nu spun eu, alții au spus că sunt foarte profesionistă și într-adevăr asta chiar sunt. Din morți mă ridic dacă știu că am de postat ceva. Apoi mă arunc înapoi în pat, dar fac ce trebuie. Eu chiar cred în mine și în capacitățile mele de a fi un antreprenor care nu se limitează la internet.”, a mai spus ea la podcastul lui Radu Țibulcă.

De asemenea, Morodan e de părere că după o anumită vârstă nu mai trebui să ți cont ce se întâmplă pe internet, precizând că venitul ei de pe rețelele sociale este de 15%. Ea a spus că restul veniturior vin din alte afaceri de care se ocupă, timpul liber fiind o problemă pentru ea.

„Eu am învățat un singur lucru din familie: niciodată nu îți pune ouăle într-un singur coș. Nu știu ce o să fie, probabil dacă cad toate lucrurile astea o să o începem de la zero și o să fiu tot Ana Morodan, o să postez și habar nu am”, a concluzionat Ana Morodan.

Bloggerița, în vârstă de 37 de ani, are peste 450 de mii de următori pe pagina sa de Instagram.

Citește și articolul: Excentrica Ana Morodan se „chinuie” să respecte ultima dorință a mamei