Excentrica Ana Morodan se „chinuie” să respecte ultima dorință a mamei

Anul 2018, cel mai greu din viața sa

Excentrica Ana Morodan a încercat, pe cât demult a putut, să îi rspecte ultima dorință a mamei sale, aceea de „a fi bună”. De altfel, moartea acesteia a fost ca o eliberare, atât pe Ana, cât și pentru mama sa, diagnosticată cu cancer la mai multe organe. Mai mult, decesul mamei a venit la scurtă vreme după ce în aceeași săptămână își înmormântase tatăl și bunicii.

Întrebată de Denise Rifai, cum a trecut peste drama celor trei evenimente din aceeași săptămână, Ana Morodan a afirmat că nu au marcat nicicum în acea perioadă, ea fiind prinsă cu un curs de marcă personală. „Dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Prietenul meu de la pompe funebre, ne-am împrietenit, că eram de aceeași vârstă, zicea: «Cum adică a murit taică-tu, glumești, fugi acasă, că nu mă ocup de glume». Ulterior am fost mai marcată, a decedat și mama mea, am decis să închei o relație de 8 ani jumate, s-au întâmplat toate într-o durată scurtă de timp, un an”, a mărturisit Ana Morodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Ana Morodan a subliniat că acea perioadă, din 2018, a fost una foarte complicată, cu anxietate, destul de greu de dus, pentru oricine de altfel, însă abia recent a conștientizat greul prin care a trecut. „Anul trecut mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, relația pe care am avut-o, mi-am dat seama că a fost un doliu reprimat”, a mai spus cunoscuta „influensăreasă”, cum se alintă blonda.

„Ana, să fii bună!”

Cât privește decesul mamei, Ana l-a simțit ca pe o eliberare, iar cum  vorba de pe patul de moarte trebuie respectata, aceasta face eforturi destul de mari. „În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână mânca numai înghețată și s-a dus splendid. Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. Mi-a spus înainte să se ducă de tot, cu 2 minute înainte: «Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți».  Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui.”, a mărturisit Ana Morodan în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Ana Morodan, de la Contesă la Cruella