Olivia Steer se simte „vânată”

„Metodele prin care sunt vânați negaționiștii s-au diversificat și rafinat”

Vremurile când vrăjitoarele erau vânate și arse pe rug par că s-au întors, chiar dacă acum nu mai este vorba de ardere la propriu. Olivia Steer, una dintre persoanele negaționiste într-ale pandemiei și nu numai, și-a exprimat opinia în privința scandalului internațional în care este implicată Diana Șoșoacă, după interviul ce urma să fie acordat unei echipe de televiziune de la RAI 1 (Italia).

„De prin 2015 încoace, am tot zis pas la diverse invitații curtenitoare și în mod egal dubioase de a da interviuri unor cotidiene internaționale și agenții de presă străine, unei televiziuni franțuzești sau unor grupuri de antropologi care făceau, cică!, cercetare în teren cu privire la profilul scepticului român, pe bani mari veniți de-afară”,a scris Olivia Steer pe noua sa pagină de Facebook.

Experiența pe care aceasta a avut-o în televiziune a făcut-o să fie sceptică, mai mult să vadă că „drumul spre iad e pavat cu fapte bune”, așa cum spune o vorbă veche. „Lucrând în mass-media atâția ani, am aflat, direct de la sursă, și am văzut cu ochii mei ca de la RAI la IAD e un singur pas. Sau mai puțin… Între timp, metodele prin care sunt vânați negaționiștii s-au diversificat și rafinat. Și chiar și așa, tot jalnice și transparente au rămas”, a mai scris Olivia Steer, invitându-i pe urmăritorii săi pe blogul personal. Probabil pentru mai multă siguranță, dat fiind faptul că pagina „cea veche a fost furată și niciodată înapoi dată – da’ nu-i bai, că dreptatea se face când te aștepți mai puțin…”, a scris aceasta la revenirea pe rețeaua de socializare.

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, a stârnit multe polemici în spaţiul public referitoare la vaccinare şi pandemia de coronavirus, cea mai recentă fiind cea din luna aprilie a acestui an, când susţinea că pacienţii infectaţi cu Covid „sufocaţi şi însetaţi”, ucişi de „protocoalele criminale ale OMS” şi cu „complicitatea criminală a eroilor din linia întâi”. Ba mai mult, că „guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populaţiei sentimente de frică iraţională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”, relatează OKMagazine.

Citește și: Gata, s-a rezolvat! Olivia Steer are antidotul pentru Coronavirus