Tânăra care l-a numit „psihopat” pe Putin a fost găsită moartă într-o valiză

Modelul din Rusia continua să aibă activitate pe site-urile de socializare, inclusiv după ce a fost ucisă

Gretta Vedler, un model din Rusia, care l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat”, a fost descoperită moartă într-o valiză.

Descoperirea a avut loc la un an după ce fata a dispărut.

Potrivit Daily Beast, Gretta Vedler, în vârstă de 23 de ani, a fost sugrumată de fostul ei iubit Dmitri Korovin. Barbatul şi-a mărturisit, recent, crima.

Când a vorbit cu autoritățile, el a dezvăluit că a ucis-o după o ceartă pe tema banilor și a dormit într-o cameră de hotel, cu cadavrul, timp de trei nopți.

Bărbatul a îndesat cadavrul într-o valiză nouă, pe care a lăsat-o, în mașina lui, timp de peste un an

Acesta a recunoscut că a postat fotografii vechi pe pagina de socializare a modelului, astfel încât să pară că ea este încă în viață.

Vedler a ajuns în atenţia presei, în cursul anului trecut. Tânăra l-a criticat asuru pe președintele Rusiei, în urma deciziei Kremlinului de a reprima protestele din țară.

Putin a trecut prin multe umilințe în copilărie. Nu este surprinzător că a plecat de la facultatea de drept și s-a alăturat KGB”, a scris modelul, conform The Mirror.

Astfel de oameni sunt timizi. Sunt înspăimântați încă din copilărie. Se tem de zgomot și întuneric, se simt străini, așa că trăsăturile precum prudența, reținerea și lipsa de comunicare sunt dezvoltate devreme în caracterul lor. Pot doar să presupun, după părerea mea, o psihopatie sau sociopatie clară la el”, a mai adăugat tânăra.

Speculaţiile familiei: fata ar fi putut fi răpită sau ucisă la cererea lui Putin

Atât membrii familiei, cât şi prietenii au fost îngrijoraţi în momentul în care au observat postările „active” pe rețelele de socializare. Nimeni nu a reuşit să o contacteze, iar dispariţia ei bruscă a dus la diverse speculații.

Întrebările referitoare la moartea ei au primit în sfârșit răspunsul, prin mărturisirea fostului ei iubit. Valiza a fost descoperită după ce prietenul ei a informat autoritățile.