Sursa foto: Facebook/ David Beckham

David Backham a surprins pe toată lumea, după ce acesta a decis să cedeze contul său de Instagram, unde are peste 70 de milioane de următoritori din toată lumea, unei doctorițe din orașul Harkov, Ucraina.

Pe tot parcursul zilei de duminică, aceasta a postat mai multe fotografii și videoclipuri din maternitatea care se află sub asediul soldaților ruși, informează Digi24. În pozele postate pe contul de socializare al fostului fotbalist se poate observa subsolul strâmt în care femeile însărcinate și proaspetele mămici au fost evacuate.

De asemenea, aceasta a postat fotografii cu nou-născuți aflați la terapie intensivă, undă există generatoare de oxigen donate de către UNICEF.

Peste 100 de copii și-au pierdut viața de la începutul conflictului dintre Rusia și Ucraina

Totodată, într-un videoclip postat apare o tânără ce își ține în brațe copilul ce s-a născut cu probleme respiratorii. Acesta a mărturisit cu lacrimi în ochi că locuința unde au stat a fost distrusă de atacurile rușilor.

Medicul ce a primit permisiunea de a folosi contul de Instagram al lui David Beckham a mărturisit că lucrează non-stop, riscându-și viața în fiecare zi pentru a aduce în lume noi vieți în subsol, când deasupra lor se iau vieți.

 „Probabil că ne riscăm viețile, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca. Medicii și asistentele de aici ne facem griji, plângem, dar niciunul dintre noi nu va renunța”, a declarat medicul milioanelor de abonați la contul de Instagram al fostului fotbalist.

Reamintim că Bechham este ambasador al UNICEF din 2005, acesta îndemnânu-i pe fanii lui să doneze pentru oamenii din Ucraina ce se confruntă cu un dezastru de aproape o lună. Fostul fotbalist le-a mulțumit celor care au donat bani pentru achiziționarea de generatoare de oxigen pe care le-au primit nou-născuții ce se luptă să supraviețuiască într-o lume bombardată deasupra lor.

Orașul Harkov, locul de unde doctorița a postat pozele și videclipurile pe contul de Instagram al lui Beckham, a fost ținta constantă a atacurilor rusești de la începutul războiului din 24 februarie.

Citește și articolul: Kliciko: „Tata m-a învățat că este un mare privilegiu să mori apărându-ți țara”