Alex Bodi si Ema Uta
Alex Bodi si Ema Uta. Sursa foto: cancan.ro

Alex Bodi și partenera sa și-au spus adio, după o relație care abia se înfiripase. Alex Bodi părea foarte fericit alături de iubita lui, cu care a călătorit mult în ultimele săptămâni. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ținut să o eticheteze pe fosta sa iubită, cea cu care a fost înainte de împăcarea cu Daria Radionova, într-un cadru romantic de pe plaja din Maldive unde se afla. Cei doi au recunoscut într-un final că sunt împreună în același loc, că sunt unul cu celălalt și că marea împăcare s-a produs, asta după ce în urmă cu doar câteva săptămâni au fost plecați și în Bahamas, însă atunci nu și-au dat tag.

Chiar și fosta parteneră a ținut să reposteze clipul video postat de afacerist, confirmându-se încă o dată povestea lor de iubire. Când toată lumea credea că în sfârșit afaceristul va avea un viitor cu Daria Radionova, lucrurile nu au stat tocmai așa, asta deoarece el a plecat în Bahamas cu fosta parteneră, iar rusoaica a rămas singură singurică în Londra.

După ce cei doi iubiți au făcut publică în sfârșit relația, ei au decis să se despartă.

Dacă pe pagina sa de socializare a fostului soț al Biancăi Drăgușanu erau postate imagini alături de iubita lui, acest lucru este de domeniul trecutului. Fotografia unde Alex Bodi unde apărea cu iubita lui a fost ștearsă.

Alex Bodi e un adevărat ”Don Juan”

Un indiciu care arată că a avut loc o despărțire este legat de butonul de urmărire de pe profilele de Instagram. Dacă până acum iubita lui făcea parte din lista de persoane pe care Alex Bodi le urmărea, de ieri aceasta nu se mai este acolo. Nici iubita lui Alex Bodi nu-l mai urmărește pe el.

Motivul despărțirii îl știu doar cei doi. În ultimele zile Alex Bodi a petrecut de unul singur cu familia, în timp ce iubita lui a stat în țară cu prietenele ei.

Alex Bodi e un adevărat ”Don Juan”, potrivit imaginilor surprinse de paparazzi de-a lungul timpului.

Povestea de iubire cu Bianca Drăgușanu a reprezentat un capitol important din viața lui, Alex Bodi având relații și cu Daria Radionova, Oana Marica, Justina Gradek.

David Beckham și-a cedat contul de Instagram unei doctorițe din Ucraina