Florin Salam
Florin Salam.Sursa foto: romaniatv

Florin Salam şi Roxana Dobre fac nuntă pe plajă. Cei doi sunt opt ani împreună şi au trei copii, două fetițe, Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ştefan. Manelistul mai are doi copii și din prima căsătorie, cu Ștefania, Betty și Daniel Stoian. Iubita artistului a dezvăluit că nunta va avea loc peste doar câteva zile, pe 1 iunie, la mare, pe plajă, într- un decor senzațional. Roxana și Florin vor ca evenimentul să fie restrâns, la care să participe cei mai apropiați prieteni și rudele.
Facem nuntă la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns. Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să ne și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”, a spus Roxana.

Zeci de persoane vor participa la nuntă

Florin Salam a insistat ca nunta să aibă loc în această vară, în Mamaia. El a vrut să se ocupe de toate detaliile nunții, la care vor participa vreo 150-200 de persoane.

Florin s-a ocupat să îl cheme și pe primarul de aici (din Popești Leordeni, Petre Iacob n. red.), el va veni să ne cunune civil acolo. La eveniment nu știu dacă va cânta cineva, cine va fi pe scenă, dar cum noi ne-am dorit o nuntă restrânsă, mă aștept la surprize. Nu știu nici măcar toți invitații. E restrânsă în sensul că vor fi vreo 150-200 de persoane, dar gândiți-vă că doar familia noastră are vreo 100 de persoane. Oricum, era complicat să facem o nuntă mare, totul a fost făcut în cea mai mare viteză, pe ultima sută de metri”, a dezvăluit Roxana.

Primul reactor modular mic va fi instalat în județul Dâmbovița