Femeie din Dâmbovița agresată de fiul ei

Ea a refuzat să fie transportată la spital şi să fie emis un ordin de protecţie provizoriu

Arest
Arest sursa foto pixabay

O femeie de 51 de ani din Dâmboviţa a fost bătută de fiul ei, în vârstă de 29 de ani. La vederea agenţilor, acesta a ieşit în exteriorul balconului, amenințând că se aruncă în gol, revenind cu un cuţit. Cei doi polițiști ajunși la fața locului l-au imobilizat și l-au dus la o secție de psihiatrie, potrivit ziare.com.

Femeia a refuzat să fie transportată la spital şi să fie emis un ordin de protecţie provizoriu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunţat că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Moreni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o femeie de 51 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de fiul ei.

”În cel mai scurt timp, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au pătruns în imobilul femeii şi l-au identificat pe fiul acesteia, în vârstă de 29 de ani. În acel moment, fiul a ieşit pe exteriorul balconului, a refuzat colaborarea cu poliţiştii şi s-a manifestat agresiv verbal, având intenţia de suicid. După un timp şi mai multe discuţii, bărbatul a revenit în interiorul balconului, având asupra sa un cuţit. În acel moment, profitând de un moment de neatenţie al bărbatului, doi poliţişti, respectiv inspector principal de poliţie Andrei Alexandru, adjunctul Poliţiei Municipiului Moreni, şi agent principal de poliţie Şerban Alexandru din cadrul Formaţiunii Ordine Publică Moreni, au intervenit prompt, l-au dezarmat pe bărbat si imobilizat”, a arătat IPJ Dâmboviţa.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, la secţia de psihiatrie.

Mama acestuia, care ar fi fost lovită cu o tijă metalică, a refuzat să fie transportată la spital pentru îngrijrii medicale, ulterior, fiind condusă la sediul Poliţiei. Femeia nu a dorit să depună plângere împotriva fiului său şi nu a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, privind violenţă în familie.

Intervenție Salvamont pentru recuperarea a doi turiști