Corina Chiriac stă în casă, consideră că izolarea reprezintă un adăpost, citează din Biblie, crede în rugăciuni, dar nu crede în pandemie. Artista, cea care odinioară era adepta libertății de gândire și făcea istorie luptând împotriva normelor comuniste, îi șochează pe cei care cred în știință sau în numere.

Vine o vreme când pensionarea devine sinonimă cu biserica și când știința devine subiect de controverse. Vine acea vreme când unora le este mai ușor să citeze din Biblie sau din teoriile conspiraționiste. Și acelora li s-a alăturat și Corina Chiriac.

”Eu sunt bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am gândit ce să vă spun, util… Pentru mine această perioadă a fost benefică. Eu l-am avut duhovnic pe arhimandritul Papacioc. Eu am trecut în urmă cu 20 de ani printr-o depresie foarte mare, din cauza unor necazuri, am fost foarte supărată, au murit părinții, au fost mai multe necazuri.

Am fost la el la chilie, și mi-a spus că el a făcut o pușcărie grea și că a avut încredere în Dumnezeu. În vremurile astea, daca la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost.

Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri și știu ce a fost bun și rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”, a declarat Corina Chiriac la Gândul LIVE.

„Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid”, a mai explicat celebra artistă pentru sursa citată.

Citește și: Dan Bittman, supărat pe restricții: ”Asta nu-i pandemie”

#News