Tânăr reținut dupe ce s-a filmat conducând mașina fără carnet de conducere

El este acuzat și de vătămare corporală din culpă

arest
arest sursa foto pixabay

Un tânăr de 18 ani din judeţul Argeş care s-a filmat în timp ce conducea fără permis şi a provocat un accident a fost reţinut de poliţişti. Tânărul a suferit leziuni în urma accidentului, fiind acuzat și de vătămare corporală din culpă, potrivit ziare.com.

Un tânăr de 18 ani din judeţul Argeş care s-a filmat în timp ce conducea fără permis şi a provocat un accident a fost reţinut de poliţişti.

Tânărul a suferit leziuni în urma accidentului, motiv pentru care este acuzat și de vătămare corporală din culpa. Potrivit unui comunicat transmis anterior de IPJ Argeş, cercetările în acest caz au început după apariţia în spaţiul public „a unor imagini ce ilustrează un tânăr conducând agresiv şi provocând un eveniment rutier”.

Şoferul a fost identificat ca fiind un adolescent de 18 ani, din comuna Bogaţi.

„Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că evenimentul rutier ar fi avut loc în noaptea de 3 spre 4 martie a.c., în jurul orei 4,00, pe DJ 702 de pe raza comunei Bogaţi, iar cu privire la tânărul în cauză a rezultat că nu figurează ca deţinător de permis de conducere, precum şi că acesta a suferit leziuni ca urmare a evenimentului rutier”, se menţionează în comunicat. IPJ Argeş preciza că în acest caz a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Persoanele fizice se pot adresa din 19 martie producătorilor validaţi pentru programele Rabla