Zeci de percheziții la dealerii de droguri din Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud

Ei vor fi duși la audieri, potrivit procurorilor DIICOT

Sursa foto: Pixabay

Zeci de persoane acuzate că vindeau droguri de mare risc cu prețuri între 100 și 500 de lei doza au fost în vizorul DIICOT, potrivit stiripesurse.ro.

Astfel, percheziții de amploare au loc în județele Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud la traficanți de substanțe psihoactive.

Polițiștii și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, pun în aplicare, marți, 44 de mandate de percheziție domiciliară, în locuri din județele Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc, deținere fără drept de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Anchetatorii spun că, în perioada 2022 – iulie 2023, mai multe persoane au comercializat în mod repetat, consumatorilor din județul Cluj și din județele limitrofe, droguri de risc și mare risc, cu sume cuprinse între 100 și 500 lei pentru o doză. Peste 20 de persoane vor conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.

A început Postul Sfintei Marii