Râșnov găzduiește a noua ediție a Rockstadt Extreme Fest

70 de trupe vor susține concerte în perioada 2-6 august

Risnov
Risnov

La poalele cetății din Râșnov va avea loc timp de 5 zile, în perioada 2-6 august, a noua ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul dintre cele mai mari festivaluri de profil din România, potrivit g4media.ro.

70 de trupe și artiști din România, dar și peste hotare, vor cânta pe cele trei scene amplasate pe Valea Cetății, peste 10.000 de spectatori fiind așteptați să participe în cele cinci zile de festival

. Printre formațiile care vor concerta pe scenele de la Rockstadt Extreme Fest se numără Trivium, Alestorm, Obituary, Gaerea, I Am Morbid, Mayhem, Dying Fetus, Knocked Loose, Deicide, Sleep Token, While She Sleeps, Midnight, Hangman’s Chair, Igorrr, Gutalax sau Perturbator. Prețurile biletelor la festival pornesc de la 335 de lei de persoană, fiind diferite în funcție de zi și de concertele programate. Abonamentele pentru cele cinci zile ale evenimentului costă 880 de lei pentru adulți și 310 lei pentru copii. De asemenea, cei care vor campa cu cortul vor trebui să plătească 100 de lei de persoană pentru cele cinci zile de festival. Accesul copiilor cu vârsta până în 10 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet valabil.

A început Postul Sfintei Marii