Doi tineri, surprinși de camerele de supraveghere furând 71 de tablete de la o școală din București

Au fost recuperate 12 tablete din cele 71 pe care aceștia le-ar fi sustras

Doi tineri au furat 71 de tablete dintr-o școală din sectorul 4 din București, ei fiind prinși după ce au fost analizate camerele de supraveghere din incintă. Tinerii de 18, respectiv 21 de ani, sunt acuzați că au furat tabletele de la scoala gimnazială ‘George Bacovia”, potrivit digi24.ro.

Tânărul de 18 ani a fost surprins de camerele de luat vederi cum a sustras tabletele și apoi a plecat pe holurile școlii

 Doi tineri, surprinși de camerele de supraveghere furând 71 de tablete de la o școală din București.

”La data de 31 iulie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 16 Poliție au pus în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbați, în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de peste 100.000 de lei. În fapt, la data menționată, poliţiști din cadrul Secţiei 16 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 22/23 iulie 2023, din interiorul unei școli din Sectorul 4, ar fi fost sustrase 71 de tablete.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 18 ani, care ar fi fost ajutat de către un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani. În cursul zilei de 31 iulie 2023, în baza mandatelor de aducere care au fost puse în aplicare, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri. De asemenea, în urma activităților specifice polițienești, au fost recuperate 12 tablete din cele 71 pe care aceștia le-ar fi sustras. În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.”, arată Poliția Capitalei.

Râșnov găzduiește a noua ediție a Rockstadt Extreme Fest