Incidentul violent în trafic, pe o stradă aglomerată din București

Poliţiştii au reţinut un bărbat de 38 de ani acuzat de lovire sau alte violenţe.

arest
arest sursa foto pixabay

Un bărbat şi o femeie au fost loviţi de o maşină în urma unei şicanări în trafic care a avut loc în Bucureşti. Bărbatul fusese anterior lovit cu pumnul în faţă de şoferul care a intrat cu maşina peste cei doi, potrivit ziare.com.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat vineri, că poliţiştii au reţinut un bărbat de 38 de ani, pentru comiterea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

“În fapt, la data 27 martie, în jurul orei 13:00, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unei şicanări în trafic, soţul acesteia a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către un alt participant la trafic. În urma acestui incident, bărbatul s-ar fi urcat la volan, intenţionând să părăsească zona, moment în care apelanta şi soţul acesteia s-ar fi poziţionat în faţa autoturismului pentru a-l împiedica să plece. În continuare, conducătorul autoturismului s-ar fi pus în mişcare, lovindu-i cu maşina pe cei doi”, au anunţat poliţiştii. Bărbatul respectiv a fost prezentat apoi instanţei care a decis plasarea sa în arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

Valabilitatea cardurilor de energie, prelungită până la 31 mai