Coliziune rutieră soldată cu victime în județul Vrancea

Opt persoane au fost rănite în urma impactului dintre un microbuz de transport persoane şi un autoturism

SMURD
SMURD

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 – E85, în Vrancea, în urma impactului dintre un microbuz de transport persoane şi un autoturism, potrivit stiripesurse.ro.

Una dintre victime este în stare gravă după ce a rămas încarcerată, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, respectiv o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi o autospecială de intervenţie, intervine la un accident rutier pe DN2 – E85, în comuna Coteşti, produs în urma coliziunii dintre microbuz şi un autoturism. În urma accidentului au rezultat opt victime, dintre care o victimă inconştientă, rămasă încarcerată, asupra căreia se efectuează manevre de resuscitare şi o persoană conştientă, preluată de SAJ, ambele din autoturism. Alte şase persoane aflate în microbuzul de transport persoane au suferit traumatisme minore”, a precizat ISU Vrancea.

Cea de-a opta victimă, şoferul autoturismului, a fost testat cu aparatul etilotest ,rezultatul fiind 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. La momentul producerii accidentului, în microbuz se aflau 13 persoane şi conducătorul auto. Traficul în zonă se desfăşoară alternativ, pe un singur sens de circulaţie.

Valabilitatea cardurilor de energie, prelungită până la 31 mai