Trafic rutier restricționat în cartierul Aviației din Capitală

Pe Strada General Ştefan Burileanu

Sursa foto: Facebook/Străzi deschise - București

Calea Victoriei şi Şoseaua Kiseleff nu devin pietonale în acest weekend. În schimb, programul „Străzi deschise” se va desfăşura în cartierul Aviației. Mai exact, este vorba de Strada General Ştefan Burileanu din Sectorul 1 al Capitalei, informează AGERPRES.

Noul traseu pietonal va include activităţi sportive şi educative, momente de circ, concerte de muzică populară, zone de joacă şi mişcare, momente artistice de muzică şi dans. În plus, vor fi susţinute spectacole de către Teatrul de Animaţie Ţăndărică şi de Teatrul Masca.

Trafic rutier restricționat începând de vineri, de la ora 23:00

În vederea desfăşurării evenimentului, vor fi restricţii de trafic pe Strada General Ştefan Burileanu, între Strada Nicolae Caranfil şi Strada Av. Alexandru Şerbănescu. Intervalul este cuprins între vineri, ora 23:00 și luni, ora 04:00, când traficul va fi reluat.

Programul „Străzi deschise” continuă până pe 16 octombrie. Începând din aprilie, acesta propune locuitorilor o „(re)împrietenire” cu oraşul în care trăiesc, prin intermediul unor weekenduri pietonale în zonele centrale şi din mai multe sectoare ale Capitalei.

Străzile care devin pietonale variază de la un weekend altul. Proiectul vrea să ofere posibilitatea cât mai multor bucureșteni „să se bucure de insule de relaxare temporare în spaţiul public altminteri aglomerat al oraşului”, a subliniat ARCUB.

Citește și Suspendat pe viață după ce a trucat 64 de meciuri de tenis