Foto: preluare Ciao.ro

Conform ultimelor informații, Dorian Popa ar fi fost pe punctul de a face accident. Evenimentul s-ar fi petrecut târziu în noapte, în Domnești. Artistul a povestit că vina nu i-ar fi aparținut, întrucât acesta ar fi condus regulamentar, păstrându-și banda de mers. Cu toate astea, ceea ce s-a întâmplat după i-a dat lui Dorian Popa o sperietură soră cu moartea.

Dorian Popa: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Potrivit declarațiilor lui Dorian Popa, mașina cu pricina ar fi încercat să intre pe banda opusă, cea pe care conducea acesta, accelerând îngrijorător, în ultima secundă. Încercând să se salveze, Dorian Popa ar fi tras în retragere, însă degeabă, de vreme ce autoturismul continua să reprezinte o amenințare! „La ora 03:25, în Domnești, pe principală, un…cu un Ford, mergeam pe banda mea, trage pe banda mea, pe contrasens, accelerează spre mine, eu m-am speriat, am zis că a pierdut controlul, trag stânga pe contrasens să-l evit, dar el trage înapoi stânga să intre în mine. Mi se face pielea de găină. Eu dau să trag să intru, din nou, pe banda mea să-l evit și el iar trage dreapta spre mine și după care eu mă sucesc iar pe constrasens, el trece pe lângă mine și se duce”, a povestit acesta pe canalul lui de YouTube, citat de 9am.ro.

Totul s-a încheiat cu fuga de la locul faptei a șoferului haotic. Nu se știe dacă ceea ce s-a întâmplat a fost intenționat sau, pur și simplu, șoferul nu a mai reușit să păstreze controlul mașinii sale.

Citește și: Dorian Popa, cel plin de principii: a refuzat un contract de 100.000 de euro pentru că nu crede în videochat