George Mihăiță, beat la volan! Accident cu pagube materiale

Actorul a fost testat cu aparatul alcooltest, de unde a rezultat 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost dus la INML unde i s-au făcut analize amănunțite

Foto preluare: Playtech.ro

În cursul serii trecute, cunoscutul și iubitul actor, George Mihăiță (72 ani) a fost implicat într-un accident rutier, în București. Accidentul s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Mașina pe care acesta o conducea a intrat în coliziune cu o alta, ca mai apoi să ricoșeze într-un refugiu de autobuz.

George Mihăiță a fost testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul: 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat

George Mihăiță a fost dus, de urgență, la INML, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru analize amănunțite. Ulterior, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

„În jurul orei 21:20, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l  alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice.În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat al poliției, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Monica Bârlădeanu, dezvăluiri incendiare: „Uite, ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna”