Mary Reynolds
Mary Reynolds- Digi24

Mary Reynolds, o sosie a reginei Elisabeta a II-a a anunțat că renunţă la slujbă după 34 de ani, decizia fiind luată din respect” pentru moartea suveranei”, păstrându-și însă în continuare ţinutele, în memoria unei femei pe care o simţeai „parte din familie”. Femeia a mărturisit că după moartea reginei o televiziune din Rusia i-a cerut să îmbrace costumul de imitatoare, potrivit digi24.ro.


Mary Reynolds are vârsta de 89 de ani și locuieşte în Epping, Essex

Ea a devenit sosie în 1988, dar pentru prima dată i s-a spus că seamănă izbitor cu regina când avea 17 ani. Mary Reynolds a apărut în filme şi emisiuni de televiziune. Unele dintre cele mai importante roluri ale sale a fost cel din filmul de comedie Bullseye din 1990, alături de  Șir Roger Moore. Un alt rol este cel din episodul din seria aniversară de 25 de ani a serialului Doctor Who din 1988. Mary Reynolds a declarat că se simte „norocoasă” să semene cu regina, dar că zilele ei că sosie se vor termina. Mary Reynolds a adăugat că probabil îşi va păstra ţinutele de regină, pentru că „fac parte din viaţa mea de atât de mult timp”. Ea a dezvăluit că are două dulapuri separate, unul pentru ţinutele ei normale şi cele regale, dar că ar căuta în „dulapul reginei” dacă ar merge „undeva special”.

May Reynolds a încercat întotdeauna să „se comporte ca o regină, să fie drăguţă şi să respecte oamenii”. „Era o persoană care avea atâta lumină şi era o persoană foarte iubită şi prietenă cu toată lumea”, a spus ea. „Se simţea că şi cum făcea parte din familie, aproape”.

„Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina – nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea”.