Continuă lucrările de modernizare la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din Constanța

Mai multe lucrări beneficiază de finanțare europeană

Societatea RAJA SA a anunțat că lucrările de modernizare de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța decurg conform planului.

Reprezentanții societății constănțene au precizat, prin intermediul unui comunicat, că atât echipele constructorului cât și cele ale RAJA SA au lucrat non stop în toate cele 14 puncte de lucru.

Astfel, s-a avut în vedere înlocuirea și cuplarea conductelor noi, dar și montarea a 9 vane și a 4 debitmetre.

4 dintre dintre lucrările efectuate sunt executate cu finanțare europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare

Programul Operațional Infrastructură Mare este un program ce  prevede investiții în Municipiul Constanța de peste 100 milioane de euro în infrastructura de apă și de canalizare.

Amintim încă  o dată consumatorilor afectați de aceste lucrări că, având în vedere lungimea instalațiilor, a diametrului acestora și a debitului de apă, reluarea furnizării apei potabile se va realiza gradual în fiecare sector afectat”, au transmis reprezentanții RAJA SA, în comunicatul de presă.

Fotografiile și înregistrările dovedesc procesul lucrărilor efectuate

Mai mult, RAJA a făcut publică o serie de fotografii și înregistrări din timpul lucrărilor executate, invitându-i pe ei care doresc mai multe cadre și imagini de la locurile de desfășurare a intervențiilor, dar și informații despre stadiul lucrărilor, să ajungă la Stația de Pompare și Tratare Palas din municipiul Constanța, bd. Aurel Vlaicu nr. 137.