Monica Bârlădeanu, dezvăluiri incendiare: „Uite, ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna”

„Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex”, a mărturisit actrița

Preluare foto: Tacataca - PROSPORT

Actoria nu e chiar pentru oricine! O dovește chiar Monica Bârlădeanu, frumoasa actriță de 42 ani, protagonistă în serialul „Vlad”, de la PRO TV. A fi actor implică, în unele cazuri, și să faci față scenelor de sex, astfel că devii nevoit să te prefaci atras fizic de colegul sau colega de platou, fără ca, în realitate, să simți vreo atracție pentru acesta sau aceasta.

Monica Bârlădeanu, obișnuită cu scenele de sex! Lecții pentru Andrei Aradits

Potrivit Viva.ro, Monica Bârlădeanu ar fi trebuit să-l „școlească” pe Andrei Aradits, în ceea ce privește scenele de sex din serialul „Vlad”. În serial, cei doi au avut parte, la un moment dat, de o scenă fierbinte unde actorul care îl interpretează pe Ștefan Dragomir nu s-a simțit tocmai confortabil în postura de a o „pipăi” pe Monica Bârlădeanu.

Norocul lui a fost că Bârlădeanu este mult mai relaxată, atunci când vine vorba despre astfel de scene, așadar actrița i-a dat timp de „obișnuire” acestuia cu „fundul și sânii ei”.

„De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p… ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze.

Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire’, a declarat Monica Bârlădeanu, la podcastul „S-a și râs cu Mincu, Maria Popovici și Banciu’, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Codin Maticiuc, schimbare cu 180 de grade