Vlad Popescu Piedone și tată său, Cristian Popescu Piedone

Vlad Popescu și-a văzut visul cu ochii, iar de acum pe certificatul său va sta și numele Piedone, așa cum îi promisese celebrului său tată, Cristian Popescu Piedone, la ceas aniversar, în februarie.

Potrivit Știri pe Surse, primarul general Nicușor Dan a semnat decizia prin care s-a finalizat oficial procedura demarată în urmă cu câteva luni, prin care deputatul afiliat PSD se va numi Vlad-Piedone Popescu.

„Pentru că îmi ești tată, prieten și mentor, te anunț că începând de astăzi că am făcut toate demersurile legale necesare pentru a adăuga numelui meu și Piedone, așa cum ai făcut și tu cu mulți ani în urmă. Acesta este cel mai bun cadou și cea mai bună dovadă de a-ți arăta cât de mândru sunt și sper că la un moment dat și fiul meu să își adauge numele bunicului, al tatălui și să ducem acest nume mai departe cu mândrie”, scria deputatul pe pagina sa de Facebook, la jumătatea lunii februarie

Piedone, din tată în fiu

Actualul primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut acest demers cu ani în urmă. Procedura de schimbare a numelui a durat ceva ai mult, aproximativ un an, însă a reușit să își treacă porecla în actul de identitate. „N-am avut încotro. Porecla asta m-a urmărit peste tot.  Nimeni, nici măcar prietenii, nu îmi spun altfel decât Piedone. Sutele de scrisori pe care le primesc sunt pentru Piedone. Până și înjurăturile tot pentru Piedone sunt. Așa că m-am gândit că e corect să-mi trec porecla în buletin”, a mărturisit edilul la acea vreme.

Citește și: Vlad Popescu îi face cel mai frumos cadou tatălui său, Piedone