Vlad Popescu îi face cel mai frumos cadou tatălui său, Piedone

„Pentru că îmi ești tată, prieten și mentor, te anunț că începând de astăzi că am făcut toate demersurile legale necesare pentru a adăuga numelui meu și Piedone”, a spus fiul primarului Sectorului 5

Vlad Popescu, fiul cunoscutului primar al Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat că are intenția de a-i face tatălui său cel mai frumos cadou, cu ocazia zilei sale de naștere. „Pentru că îmi ești tată, prieten și mentor, te anunț că începând de astăzi că am făcut toate demersurile legale necesare pentru a adăuga numelui meu și Piedone, așa cum ai făcut și tu cu mulți ani în urmă. Acesta este cel mai bun cadou și cea mai bună dovadă de a-ți arăta cât de mândru sunt și sper că la un moment dat și fiul meu să își adauge numele bunicului, al tatălui și să ducem acest nume mai departe cu mândrie.”, a declarat deputatul PSD, Vlad Popescu, pe pagina sa de Facebook, astăzi.

Fiul primarului Sectorului 5 își va schimba numele în Vlad Popescu Piedone, în onoarea zilei de naștere a tatălui său

Cristian Victor Popescu, fostul primar al Sectorului 4 și actual primar al Sectorului 5, și-a adăugat numelui său, la un moment dat, alias-ul de „Piedone”, pasul fiind unul natural, de vreme ce acest nume a devenit, în timp, aproape sinonim cu acesta.

Observând asemănarea fizică dintre Cristian Popescu și detectivul Piedone, interpretat de regretatul actor Bud Spencer, cunoscuții omului politic l-au cadorisit pe acesta cu pseudonimul în cauză, devenindu-i, peste ani, parte din nume, și nu oricum, ci cu acte în regulă. Câțiva ani mai târziu, mai exact astăzi, cadoul are să se repete, odată cu împlinirea vârstei de 58 ani, fiul acestuia anunțând că și-a depus deja documentația pentru ca numele de Piedone să urmeze cursul firesc al moșternirii familiei sale.

În mesajul său, Vlad Popescu a menționat, de asemenea, că tatăl său este omul de la care a avut de învățat cel mai mult, fiindu-i mentor, prieten, tată și sprijin.

Citește și: Vlad Popescu: „Oamenii mor în spitale, mor cu zile, iar voi nu vă asumați nimic”