Dorian Popa, imunizat cu serul de la Pfizer

„Să fim serioși, fraților!”, a spus Popa, după vaccinarea cu serul producătorului „pilulei albastre”

Dorian Popa se alătură vedetelor care s-au vaccinat în fața camerei, dar și care promovează campania de vaccinare împotriva Covid. De altfel, mișcarea este una bună, căci prin intremediul acestor „influenceri”, mesajul poate ajunge mai repede acolo unde recomandările autorităților nu reușesc. „Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. Să fim serioși, fraților!”, a spus Dorian Popa imediat după vaccin, iar video-ul cu acest moment a fost postat pe o rețea de socializare chiar de RO Vaccinare.

În acest mesaj video, Dorian Popa a spus că s-a decis să facă asta pentru sănătatea lui, dar și pentru a ajuta ca lucrurile să meargă mai repede spre normalitate. „Înțeleg că acest vaccin va fi imperativ dacă vom dori să călătorim, intraeuropean, internațional. De ce să aștept ziua în care nu vom putea intra sau ieși pe aeroporturi, când acum avem posibilitatea să facem treaba asta, liniștiți și relaxați?”, a explicat Dorian Popa.

Influencer, cu sinceritatea la vedere

De nenumărate ori persoanele publice, influente, au fost acuzate de faptul că au fost plătiți să spună că au fost infectați cu Covid, blamați că au făcut cunoscute aceste lucruri intime, iar de la începutul campaniei de vaccinare, „macazul” s-a mutat pe multitudinea de postări legate de vaccinare.

Cunoscut influencer în social media, acesta a precizat că nu a fost plătit nici să se vaccineze, nici să promoveze campania. „Astăzi este vorba despre o alegere pe care am făcut-o în ceea ce privește sănătatea mea. Nu sunt aici să vă spun: Vaccinați-vă acum! Este liberul arbitru, care vă permite să alegeți absolut ceea ce vreți să faceți cu viețile voastre, cu corpurile voastre, cu mințile voastre. Însă nu vreau să vă mint. Îmi era foarte simplu să fac acest vaccin și să nu vă spun, nici pe YouTube, nici pe Instagram”, a mai spus Dorian Popa.

Patru foști președinți americani,  în campania… de vacinare

Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton și Jimmy Carter apar în două clipuri ale campaniei naționale de informare a populației în privința vaccinării. Aceștia sunt prezentați, alături de soțiile lor, în momentul în care se vaccinează anti-Covid, relatează EuropaFM. „It’s Up To You” este sloganul campaniei de vaccinare din Statele Unite.

„Acest vaccin înseamnă speranță. Te va proteja pe tine și pe cei pe care îi iubești de această boală periculoasă și mortală”, spune Barack Obama, care mărturisește că își dorește s-o viziteze pe mama soției sale, s-o poată vedea și îmbrățișa de ziua ei.

Citește și: Laurențiu Duță susține vaccinarea anti-Covid. Artistul a trecut deja prin boală